Vacature Laser-operator

9 mei 2019

Wij zijn op zoek naar een fulltime: 

Laser-operator

Als medewerker operations, met de specialisatie laser-operator, ben je samen met je collega’s van de afdeling steel processing de eerste schakel van ons productieproces. Naast het lasersnijden wordt op de afdeling gewerkt met zaagautomaten, buigmachines en excenterpersen.


Je bent met je collega’s verantwoordelijk voor de correcte productie van halffabricaten en/of eindproducten uit staal. Het team functioneert binnen de aangeleverde weekplanning in hoge mate zelfstandig. In de praktijk betekent het dat je de volgende dingen zult gaan doen:

  • Beladen en ontladen van de machine
  • Zelfstandig instellen van de machine
  • Bewaken en borgen van de juiste kwaliteit van de gesneden producten
  • Regulier onderhoud van de machine en het oplossen van storingen
  • Ondersteunen en vervangen van collega’s waar nodig


Functie-eisen

Je functioneert op MBO-niveau en hebt kennis van en ervaring met een Adige buislaser en je beheerst het 3D CAD/CAM softwarepakket Artube. Een heftruckrijbewijs is een pré. Daarnaast werk je graag in een team en beheers je het Engels.


Ons aanbod

Wij bieden je een fulltime baan in dagdienst in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving en bent onderdeel van het team steel processing. 


Informatie en sollicitatie 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Herman de Jong (manager operations), telefoon 0512 369 160. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een sollicitatiebrief en CV per email te sturen naar W.Visser@spinder.nl.