Innovation Award EuroTier 10-2016

 

Innovation Award toegekend aan Cuddle box

 

Spinder Cuddle box

Spinder Stalinrichting presenteert op EuroTier 2016 de Cuddle box. De Cuddle box is een systeem dat zorgt voor eenvoudig en veilig toegang tussen koe en kalf, alsook tussen boer en koe. Het voorste gedeelte van de Cuddle box bestaat uit een plastic box, waarin pasgeboren kalveren veilig kunnen worden geplaatst en schoon gehouden. Koeien kunnen gemakkelijk hun kalveren bereiken door de kop door het voerhek te steken.

Een draaibaar uitschuifhek vlak naast de box zorgt ervoor dat één persoon veilig en gemakkelijk een koe kan separeren en fixeren. Hierdoor is de koe goed en veilig toegankelijk en kan in de Cuddle box probleemloos verzorgd en gemolken worden.

Spinder Cuddle Box 

 

Innovation Award EuroTier 2016

De bekendmaking van een gouden of zilveren award voor de Cuddle box zal worden aangekondigd tijdens de officiële ceremonie, die in combinatie zal worden gehouden met de officiële opening van de EuroTier beurs op 14 november 2016. De beurs wordt dit jaar voor de eerste keer gelanceerd op de dag voordat het de deuren opent voor bezoekers op 15 november.

 

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over de Innovation Award.

 

Innovation Award EuroTier 2016

 

 

Deze pagina delen