Aankleden!

28 augustus 2018

Spinder Dairy Housing Concepts kleedt al 45 jaar uw stal aan. 

Om dit te vieren kleedt Spinder nu u aan. Spinder geeft een bodywarmer cadeau bij een offerte ter waarde van minimaal € 5000,00. Neem snel contact op met uw dealer! 

In de afgelopen 45 jaar is Spinder uitgegroeid van een bankwerkerij met een paar man personeel tot een succesvol internationaal werkend bedrijf. 

Maak het de koe - en uzelf - gemakkelijk en geniet van wat dat oplevert.

Een gelukkige, gezonde koe in topconditie geeft meer melk. Daarom is een investering in een comfortabele, veilige en schone leefomgeving voor uw koeien een investering die zich altijd terugbetaalt. In dierenwelzijn én in productie.

De stalinrichtingsconcepten van Spinder bieden comfort. In eerste instantie koecomfort, want de koe moet prettig kunnen eten en drinken, rusten, bewegen en staan. Daarvoor hebben we een uitgebreid assortiment aan slim gevormde ligboxafscheidingen, voerhekken, koeverkeerhekken, matrassen, waterbedden en drinkbakken. Natuurlijk hebben we ook mestschuiven om de leefruimte van uw koeien schoon te houden en leveren we al die andere producten die de stalinrichting compleet maken.

Het comfort voor de melkveehouder is minstens zo belangrijk. Bedieningsgemak van de producten en de betrouwbare kwaliteit zijn ook voorwaardes voor plezierig werken en rendabel boeren. 

Daarom is bij de ontwikkeling van de concepten van Spinder niet alleen vanuit de koe, maar ook vanuit de boer gedacht. De koeien voelen zich prettig en u bent minder tijd en energie kwijt aan de dagelijks terugkerende handelingen. 

  • Deze actie duurt tot 30 september 2018.