Ik boer met liefde voor de koe

9 juli 2021

Spinder heeft een nieuwe folder uitgebracht. Lees hier over de voordelen van comfort. 

Folder Ik Boer

Ruimte maakt koecomfort en faciliteert productie
Niet alleen de bedrijven worden groter; ook de koeien! De huisvesting moet meegroeien met de dieren. Koecomfort wordt sterk bepaald door de ruimte die de stal de dieren biedt. Elk dier een ligplaats, met ruimte om gemakkelijk te gaan liggen en gemakkelijk te gaan staan. Loopruimte om gemakkelijk te verplaatsen, en een passende vreetplaats. 

Een gelukkige, gezonde koe in topconditie geeft meer melk. Daarom is een investering in een comfortabele, veilige en schone leefomgeving voor uw koeien een investering die zich altijd terugbetaalt. In dierenwelzijn én in productie. De stalinrichtingsconcepten van Spinder bieden comfort. 

Bij Spinder hebben we vele jaren praktische ervaring met het ontwerpen, realiseren en inrichten van koeienstallen. Bij onze adviezen houden wij goed rekening met de omstandigheden op uw bedrijf en laten we u bovendien zien hoe slimme oplossingen bijdragen aan het koecomfort en uw taken tot een minimum terug kunnen brengen. Niet alleen koecomfort heeft bij ons de hoogste prioriteit, ook het comfort voor de boer nemen we heel serieus.

Nico Vreeburg en Berjan Westerlaan van Vetvice komen aan het woord. 

Hoe beter een stal is ingericht, des te kleiner worden de verschillen tussen de beste koeien en de rest van de koppel.

Nieuwe Spinder folder

 

 

Download de folder