Spinder heeft vacatures voor stagiair(e)s

8 juli 2021

Ben je student en nog op zoek naar een stageplek?

Dan heeft Spinder na de zomer de volgende stage vacatures: 

  1. Marketing stagiair(e) - ingevuld
  2. BBL warehouse - ingevuld
  3. Afstudeer stagiair(e) - ingevuld


1. Marketing stagiair(e)

Wij bieden een veelzijdige meewerkstage, waarbij jij je onder andere bezig gaat houden met online en offline marketing, het maken van content en het managen van onze socials. Ben je per september beschikbaar? Zelfstandig, proactief en niet bang voor koeien? Zit je in MBO 3/4 of HBO en volg je een studie in de richting van marketing en communicatie? Aarzel dan niet!

2. BBL warehouse - geschikt voor opleiding logistiek medewerker of logistiek teamleider 

Je wordt multifunctioneel ingezet in een van de Spinder magazijnen. De logistieke uitdagingen bij Spinder zijn bijzonder: van kleine bouten en moeren tot mestmixers van wel 5.00 mtr lang. Dagelijks worden er pakketten afgehaald en vrachtwagens geladen. Soms zelfs een tractor met aanhangwagen. We zijn een internationaal bedrijf en er worden ook regelmatig zeecontainers geladen en gelost. Op de werkvloer staan computers waarin een deel van de logistieke administratie wordt verwerkt. Natuurlijk kun je tijdens je stage ook ervaring opdoen in het logistiek kantoor, waar alle orders worden voorbereid en afgehandeld. Lees hier meer.

3. Afstudeer stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage HBO-niveau met een link naar de melkveehouderij? Dan zoeken we jou! 

We bieden uitdagende stageopdrachten op het gebied van productontwikkeling en/of koecomfort, je werkt mee in een toonaangevend modern bedrijf en krijgt een passende stagevergoeding. We staan open voor stagiair(e)s vanuit diverse studierichtingen, bijvoorbeeld agrarische hogeschool, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde.

Solliciteren of vragen stellen? Mail naar w.visser@spinder.nl