spinder-dairy-housing-concepts

Wie we zijn en waar we voor staan

Comfort voor u en voor de koe - wat levert het op?

Spinder is sinds 1973 een betrouwbare leverancier van stalinrichtingen. Ons bedrijf is gevestigd in Friesland, een provincie met een lange en toonaangevende positie in de melkveehouderij. Dankzij onze kennis van de melkveehouderij kunnen we u goed adviseren en voorzien van producten die decennia lang probleemloos functioneren. Onze stalinrichtingsconcepten worden toegepast door melkveehouders door heel Europa die vertrouwen op degelijke kwaliteit en slimme oplossingen voor de dagelijkse bezigheden van de koe. 

Onze 5 beloftes aan u


Spinder sinds 1973

In 1973 begon Tjip Spinder onder de naam Spinder Stalinrichting met de productie en verkoop van ligboxen en voerhekken. Wat begon als een bankwerkerij met een paar man, werd al snel een klein fabriekje en groeide uiteindelijk uit tot Spinder zoals we het nu kennen: een toonaangevend, geavanceerd productiebedrijf met een modern assortiment voor de hedendaagse melkveehouderij.

“Een investering in een comfortabele, veilige en schone leefomgeving voor koeien betaalt zich altijd terug. In dierenwelzijn én in productie.”


Brochure: Spinder - De voordelen van Comfort