200e container dual waterbedden

1 maart 2023

Vorige week werd bij Spinder de 200e container met Dual waterbedden geleverd. Deze belangrijke mijlpaal betekent dat inmiddels 125.000 koeien in heel Europa genieten van het optimale ligcomfort van een Dual Waterbed.

Als Europees partner van DCC Waterbeds is Spinder er trots op melkveehouders te voorzien van hoogwaardige oplossingen die het welzijn van hun koeien bevorderen. Met een focus op het verhogen van het comfort voor koe en melkveehouder is Spinder toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve stalconcepten die jarenlang werken.

De dual waterbedden van DCC zijn ontworpen om de koeien maximaal comfort te bieden en een betere circulatie te bevorderen, waardoor de kans op haarloze hakken afneemt en de algehele gezondheid verbetert. Het kniekussen biedt extra comfort wanneer de koe gaat liggen, en eenmaal liggend "zweeft" de koe op het waterbed. De bolle vorm houdt het waterbed droog en hygiënisch, waardoor slechts een kleine hoeveelheid strooisel en reiniging als dagelijks onderhoud nodig is. Door voor Spinder als partner te kiezen, kunnen melkveehouders in heel Europa erop vertrouwen dat ze investeren in producten van topkwaliteit, ondersteund door eigen ontwikkeling en jarenlange praktijkervaring.

"We zijn verheugd dat we deze mijlpaal hebben bereikt in onze samenwerking met DCC Waterbeds", zegt Jehannes Bottema, CEO van Spinder. "Dual waterbedden zijn ongelooflijk populair onder melkveehouders, die de voordelen ervan voor hun koeien waarderen. We zijn er trots op een rol te kunnen spelen in het verbeteren van het welzijn van koeien en melkveehouders." Spinder is een betrouwbare partner voor duizenden boeren in heel Europa omdat het innovatieve en effectieve oplossingen biedt die bijdragen aan een langere levensduur van de koeien en de algehele prestaties van het melkveebedrijf. Met de levering van de 200e container met Dual waterbedden heeft Spinder opnieuw laten zien dat het zich inzet om boeren te voorzien van de best mogelijke producten en diensten.

Het Dual waterbed is voorzien van twee watercompartimenten. Het voorste kniecompartiment is extra gevuld en zorgt er voor dat de koe bij het gaan liggen niet in aanraking komt met de harde ondergrond. Eenmaal liggend 'zweeft'' de koe op het waterbed.