Vernieuwing Spinder huisstijl 11-2016

14 november 2016

Spinder Dairy Housing Concepts

Spinder is al 43 jaar succesvol actief in de stalinrichting. Wij zijn een vertrouwde naam op het boerenerf; veel bedrijven, in Europa en daarbuiten, gebruiken elke dag Spinder producten.

We hebben onze naam en faam opgebouwd door het leveren van eigenzinnige producten van goede kwaliteit. In onze eigen productie in Harkema in Friesland combineren we oerdegelijke ambachtelijke kwaliteiten met innovatieve technieken. Via een netwerk van gedreven dealers worden de Spinder producten gedistribueerd.

Onze ambities tot verdere internationalisatie hebben geleid tot een vernieuwing van de huisstijl van Spinder waarbij in het beeldmerk ‘Dairy Housing Concepts’ opgenomen is. Als slogan gaat Spinder voeren: ‘de voordelen van comfort’.

De Spinder stand op de beurs EuroTier in Hannover is uitgerust in de nieuwe huisstijl. Op deze beurs ontvangt Spinder een Innovatie Award voor de Cuddle box. De Cuddle box creëert de optimale omstandigheden rondom het afkalven voor de veehouder, voor de koe en voor kalf.  

logo pinder-dairy-housing-concepts


Brochure
Meer informatie? Bekijk hier onze nieuwe brochure!