Bezoek Spinder op EuroTier 2018

17 oktober 2018


Van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 november wordt de beurs EuroTier in Hannover weer georganiseerd. Een ontzettend grote beurs waarop de gehele industrie zich presenteert.

Bij Spinder wordt hard gewerkt om zowel de stand als de getoonde producten piekfijn te verzorgen.

Spinder op Eurotier 2018
Bezoek ons in Hal 12 op stand B18. 

De stand ziet er anders uit; Spinder pakt weer uit met haar bekende producten, met vernieuwde producten en met 2 prijswinnende producten.

Innovation award: silver medal

Spinder heeft met haar nieuwe innovaties: Feed Front Signalling (FFS) en de Autolift balansoptrekhekken met app voor automatische bediening 2 silver medals in de wacht gesleept!

Nieuwe producten

1. Voorraaddrinkbak Pingo

Om veel melk te kunnen produceren moet een koe veel en gemakkelijk kunnen drinken. Voorraaddrinkbak Pingo is daar uitstekend geschikt voor. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met zowel de koe als boer, maar ook installatiegemak was een belangrijk uitgangspunt. 

  • Comfort voor de koe: door de ruime drinkopening en het natuurlijke aanbod van water
  • Comfort voor de boer: eenvoudig te reinigen en universele montage aan de wand of op de vloer
  • Comfort bij installatie: mogelijkheid om direct en snel aan te sluiten op de wateraanvoer door de diverse montageposities van de vlotter en de complete levering van onderdelen. 

De Pingo is in 3 formaten leverbaar.

2. Arena eenling kalverbox

De eenvoudig te reinigen en te installeren kalverbox is leverbaar in 2 maten, als enkelvoudige of dubbele opstelling. De Arena kalverbox is uitgevoerd met kunststof wanden en vloer en een handig en flexibel zinken fronthek.

3. Highline veiligheidsvoerhek (XL-uitvoering)

Het al jarenlang onovertroffen highline voerhek is nu ook als XL-uitvoering te leveren: een lengte van 485 cm zonder middenbevestiging.

Daarnaast  neemt Spinder bekende producten als voerhekken Limoline, Openline, Palisadeline mee en wordt de Cuddle box, die in 2016 de Silver medal won, gepresenteerd.

Bezoek ons in Hal 12 op stand B18. 

Welkom!