Vacature Product Manager / Sales supporter

25 april 2018

Ter intensivering van onze marktaanpak zijn wij op zoek naar een fulltime:

Product Manager / Sales supporter

Als product manager / sales supporter vervul je een sleutelrol in het assortimentsonderhoud, verkoopondersteuning, marketing en beursaanpak van Spinder. Strategische keuzes m.b.t. het assortiment worden samen met het sales-team en de collega’s van engineering voorbereid en gemaakt. Jij ondersteunt onze commerciële buitendienst en de Spinder-dealers door assortimentsonderhoud, zowel door advisering en invulling van tactische keuzes alsook in de uitvoerende zin door het verzorgen van een correcte product administratie en documentatie.

Jij draagt met je markt- en productkennis bij aan het creëren van verkoopkansen voor onze stalinrichtingsconcepten in binnen- en buitenland.

  • Assortimentsonderhoud; strategisch, tactisch en operationele rol,
  • Contacten met geselecteerde leveranciers, dealers en eindgebruikers,
  • Ondersteuning (buitenlandse) dealers met product- en verkoopkennis.

Functie-eisen

Je functioneert op HBO-niveau en hebt kennis van en affiniteit met de melkveehouderij en stalinrichting. Communiceren in de moderne talen is gezien het internationale karakter van ons bedrijf een must. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, bent enthousiast, initiatiefrijk, communicatief vaardig en nauwkeurig.

Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving met volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. We bieden om te beginnen een jaarcontract met marktconform salaris.

Informatie en sollicitatie 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jehannes Bottema (commercieel directeur), telefoon 0512 369 160. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een sollicitatiebrief en CV, uiterlijk 13 mei  2018, per email te sturen naar mevrouw W. Visser@spinder.nl.

Bekijk hier de vacature