Vacature IT Officer - vervuld

2 december 2020

Wij zijn op zoek naar een fulltime: 

IT Officer

Ben jij technisch aangelegd en heb je een passie voor IT en automatisering? Beschik je ook nog eens over gezond boerenverstand en heb je net een werktuigbouwkundige of bedrijfskundige opleiding op HBO of WO niveau afgerond? Dan zoeken we jou!Showroom

Als IT officer bij Spinder draag je bij aan het succes van ons bedrijf door het verbinden van de informatiebehoefte van de organisatie met de mogelijkheden in de informatie en communicatietechnologie. Je doorgrondt de vraag van je collega’s en vertaalt
deze naar moderne en vernieuwende oplossingen zodat de juiste informatie door het hele bedrijf tot aan de werkvloer wordt gebracht.

Je licht onze bedrijfsprocessen door en helpt deze opnieuw vorm te geven. Hierbij maak je gebruik van Windows besturingssystemen, Microsoft Office, een ERP pakket, 3D tekensoftware, een productconfigurator, computers, laptops, tablets en mobiele telefonie. Zo help je al je collega’s om hun werk gemakkelijk uit te kunnen voeren.

 

 

Vacature Projectleider engineering

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en bent in staat om het gehele werkproces binnen het bedrijf te overzien en de juiste links te leggen. Enige kennis van moderne ICT oplossingen en een gezonde dosis vooruitstrevendheid helpen je hierbij. Je bent communicatief vaardig en bent ook in staat om bij de implementatie je collega’s te begeleiden. 

Je functioneert zowel zelfstandig als binnen een team, bent enthousiast en initiatiefrijk. Jouw uitdaging ligt in het gehele ICT traject, van inrichting tot aan implementatie en van hardware tot software.

 


Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving met volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. We bieden om te beginnen een jaarcontract met marktconform salaris.


Informatie en sollicitatie 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jehannes Bottema (Algemeen directeur), telefoon 0512 237 800. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een motivatiebrief en CV per email te sturen naar w.visser@spinder.nl.

Download de vacature