Vacature Product Information Engineer - vervuld

2 december 2020

Wij zijn op zoek naar een fulltime: 

Product Information Engineer

Ben jij technisch aangelegd en ben je in staat om analytisch en nauwkeurig het gehele bedrijfsproces te overzien? Beschik je ook nog eens over gezond boerenverstand en heb je net een bedrijfskundige opleiding op HBO of WO niveau afgerond? Dan zoeken we jou!

Als Product Information Engineer ben je onderdeel van het bedrijfsbureau van Spinder. Jij bent de schakel tussen productie en de rest van de organisatie. Met jouw hulp verloopt het proces tussen productontwikkeling en de daadwerkelijke uitlevering vlekkeloos; van ieder artikel is de informatie op ieder moment en bij iedere stap in productie up to date.

Je beheert informatie rondom gebruikte grondstoffen, kostprijs en machinebezetting. Hiermee speel je een belangrijke rol in het verbeteren van ons proces. Hiervoor werk je nauw samen met de collega’s van productontwikkeling, inkoop, productie, warehouse en verkoop.

 

Vacature product information engineer

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en bent in staat om het gehele werkproces binnen het bedrijf te overzien. Je bent analytisch en nauwkeurig en zorgt er voor dat alle gegevens compleet, actueel en consistent in de systemen worden verwerkt.

Je functioneert zowel zelfstandig als binnen een team en bent enthousiast en initiatiefrijk. Jouw uitdaging ligt in het actief verbeteren van informatiestromen en je speelt daarmee een belangrijke rol in het bedrijfsproces.

 


Ons aanbod

Wij bieden een veelzijdige baan in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving met volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. We bieden om te beginnen een jaarcontract met marktconform salaris.


Informatie en sollicitatie 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jehannes Bottema (algemeen directeur), telefoon 0512 237 800. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een motivatiebrief en CV per email te sturen naar w.visser@spinder.nl.

Download de vacature