Met de Spinder Autolift optrekhekken is koeverkeer regelen eenvoudig.
Koeverkeer

Geautomatiseerd optrekhek: Autolift

Het regelen van het koeverkeer op de boerderij is een van de dagelijks terugkerende werkzaamheden van de melkveehouder. Om het koeverkeer in de juiste banen te leiden, loopt de veehouder naar de betreffende hekken en verandert deze van positie. Dit is een belasting in zowel tijd als fysieke arbeid.

Met de Spinder Autolift is dit verleden tijd!

Autolift bestaat uit meerdere elektrisch aangedreven optrekhekken die standaard met een drukknop bij ieder hek worden bediend. Daarnaast is een afstandsbediening verkrijgbaar waarmee tot 4 hekken eenvoudig van afstand worden aangestuurd. 

De hekken van het autolift systeem zijn robuust uitgevoerde optrekhekken, die op en neer bewegen. Dit type hek is het minst gevoelig voor blokkering door de koeien. Als het hek omhoog gaat, zullen de dieren die zich in de buurt bevinden achteruit lopen. Bij het omlaag gaan van het hek zullen de dieren die onder het hek staan dit voelen, en uit de weg gaan.

In open positie rijdt de veehouder gemakkelijk met de trekker onder het hek door. Dankzij de afstandsbediening kan hij het hek zowel open als dicht doen, zonder de cabine van de trekker te verlaten. 

  • Geautomatiseerd optrekhek van Spinder
  • Autolift: geautomatiseerd optrekhek van Spinder
  • Autolift: geautomatiseerd optrekhek van Spinder
  • Autolift: geautomatiseerd optrekhek van Spinder

Specificaties Autolift

Het Spinder Autolift systeem kan als stand alone of met meerdere optrekhekken worden geleverd.  Bij toepassing van meerdere optrekhekken, kunnen de hekken afzonderlijk of in groepen worden bediend.

Diverse afmetingen

  • voor breedtes tussen 270 - 330 cm
  • voor breedtes tussen 330 - 440 cm
  • voor breedtes tussen 440 - 550 cm
Specificaties Autolift

Meer informatie

Alle informatie die u nodig hebt betreffende het geautomatiseerde optrekhek Autolift vindt u hier:

catalogus koeverkeer

Informatie aanvragen?

Wilt u informatie over optrekhek Autolift ontvangen? Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Informatieaanvraag Autolift

Uw Spinder dealer

Spinder werkt uitsluitend samen met dealers die dezelfde kernwaarden uitdragen: kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Er is altijd een dealer in uw regio.

Zoek hier uw Spinder dealer

Productcatalogus KoeverkeerOptrekhek Heavy duty: lift