Spinder Dairy Housing Concepts mestafvoer
Mestafvoer

Onderhoudsvrije mestafvoersystemen

Mest in de stal; het liefst hebben we er geen omkijken naar. Daarom zijn producten nodig die passen in het stalsysteem, die gemakkelijk te bedienen zijn en zo weinig mogelijk onderhoud vragen.

De mestafvoersystemen van Spinder zijn ontwikkeld op basis van concrete voorwaarden (van de boer) en voorkeuren (van de koe).

Schone vloeren en roosters leiden tot minder werk, zowel in de stalreiniging als bij het melken en zorgen dat er minder strooisel nodig is. De koe loopt liever droog dan door de mest; een schone mestgang reduceert klauwproblemen en voorkomt bacteriehaarden en gezondheidsproblemen.

Spinder levert al jaren een touwgetrokken mestschuifsysteem; touwgetrokken want touw werkt handig, is gemakkelijk in onderhoud en de koeien hebben er geen last van. Comfort voor boer en koe.

Drijfmest dient homogeen te blijven, alleen dan zijn de kelders goed te legen en gaat het uitrijden handig. Dus de mest moet regelmatig gemixt worden; met een trekkermixer of met een elektrische mixer. Spinder levert hiervoor een breed assortiment.

Bekijk hier de productcatalogus Mestafvoer

Productenaanbod Mestafvoer

Spinder levert een breed assortiment van diverse producten die een goede en snelle mestverwerking mogelijk maken. 


Klik op onderstaande afbeeldingen voor de bijbehorende producten.

Bekijk hier alle Spinder producten

Productenpakket
AandachtRusten