Spinder Pingo renovatie drinkbak
Drinken

Pingo renovatie drinkbak

In de praktijk zijn nog veel oude drinkbakken in gebruik, die lastig te reinigen zijn. Het vervangen van deze waterbakken, en het aanbieden van extra water in bestaande stallen wordt gemakkelijk met de Spinder Pingo Reno

Met de Pingo Reno is het plaatsen van een extra voorraaddrinkbak in een bestaande stal in principe altijd mogelijk. Zelfs als er geen betonnen eindmuren beschikbaar zijn. De Spinder Reno is een complete set met kunststof (box)wand tot aan de vloer, die zowel op de roosters als op het boxdek geplaatst kan worden. De kunststof wand zorgt er voor dat het achter de drinkbak droog blijft. Dit betekent dat plaatsing op bijna iedere plek in de stal mogelijk is, zelfs in de voerheklijn of naast de krachtvoerbox. 

De Pingo Reno combineert alle voordelen van de Pingo voorraaddrinkbak met een plug-en-play installatie in bestaande stallen. Leverbaar in de modellen 100,200 en 300.

 

In onze catalogus vindt u alle detailinformatie

Bekijk hier de catalogus drinken

  • Pingo drinkbak en boxwand in een complete set
  • Kunststof boxwand tot aan de vloer, vervangt betonnen eindmuur
  • Geen water morsen in de ligboxen
  • Toepasbaar op de roosters en op het boxdek
Product
  • Pingo Reno gemonteerd naast de ligboxenrij
  • Pingo Reno gemonteerd naast de krachtvoerbox
  • Pingo Reno voormontage buiten de stal

Meer info

Meer informatie met betrekking tot de Pingo Reno oplossing vindt u in de flyer hieronder.

Leaflet Pingo Reno

Technische tekeningen

Voor de installatie van de Pingo Reno zijn technische tekeningen beschikbaar. Klik op onderstaande link om de pdf te downloaden.

Informatie aanvragen?

Wilt u informatie over de Pingo Reno ontvangen? Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Informatieaanvraag Pingo Reno

Uw Spinder dealer

Spinder werkt uitsluitend samen met dealers die dezelfde kernwaarden uitdragen: kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Er is altijd een dealer in uw regio.

Zoek hier uw Spinder dealer

Pingo voorraad drinkbakkenClassic voorraad drinkbakken