boxbedekking: meadow koematras
Rusten

Meadow Valley koematras

Het Meadow Valley koematras is zacht waardoor het gedurende lange tijd prettig ligt. De enorme veerkracht van het latex matras zorgt ervoor dat de koematras een vlakke vorm behoudt. Het matras heeft een afschot; de schuimmatras is aan de voorzijde 7 cm dik, en aan de achterzijde 4.5 cm dik. Dit koematras is dikker, en daarmee dus nog zachter en comfortabeler voor de koe.

Door het afschot loopt uitgelegen melk en urine van het matras. Daardoor is het matras nog gemakkelijker schoon te maken.

Supersterke topmat op rol

De 4mm dikke topmat is voorzien van een stevige nylon bewapening. Hierdoor kan de topmat niet uitrekken door verloop van tijd. Het rubber wordt geleverd aan de rol, en kan naadloos over de matrassen heen worden getrokken. De rubber topmat wordt aan alle 4 zijdes aan de betonvloer vastgezet.

  • Extra dik aan de voorzijde; extra kniecomfort
  • Latex schuimmatras: zacht, veerkrachtig en comfortabel
  • Afloop van 7,4 naar 4,9 cm, dus melk en urine loopt gemakkelijk van de matras af
  • Hygienisch en eenvoudig schoon te maken
  • Lange levensduur
  • 10 jaar afbouwende garantie op de topmat
Product
  • Meadow Valley
  • Meadow Vista & Meadow Valley video - NL

Specificaties Meadow Valley koematras

 

   Grootvee  
Dikte  Afloop 7,4 - 4,9 cm  
Breedte  185 cm  
Topmat  rubber met nylon wapening 4 mm  
Bevestiging  rubber strook 20 x 60 mm en aluminium profielen  

Kenmerken 

  • De Meadow koematras bestaat uit hoogwaardige latex schuimplaten, omwikkeld met folie en afgedekt met een rubber topmat. Het Meadow Valley matras is dikker, en daarmee dus nog zachter en comfortabeler. Door het afschot loopt uitgelegen melk en urine van het matras.
  • De topmat wordt aan de achterrand van de ligplaats vastgezet met rondom een massieve rubberstrook.


Eenvoudige montage

De montage van de koematras is gemakkelijk zelf uit te voeren. De koematras wordt bij de achterrand met een rubber of kunststofstrook en aan de zij- en voorkanten met een aluminium strip vastgelegd. Hiervoor worden regelnagels gebruikt, die na voorboren zonder plug muurvast in het beton worden geslagen. 

 

Informatie aanvragen?

Wilt u graag informatie over de Meadow Valley ontvangen? Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Informatieaanvraag Meadow Valley

Uw Spinder dealer

Spinder werkt uitsluitend samen met dealers die dezelfde kernwaarden uitdragen: kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Er is altijd een dealer in uw regio.

Zoek hier uw Spinder dealer

Meadow Vista koematrasNoppenmat