Vacature Coördinator Warehouse en Dispatch - vervuld

18 december 2020

Wij zijn op zoek naar een fulltime: 

Warehouse en Dispatch Coordinator

Ben jij de spin in het logistieke web die de personele bezetting en de gevraagde capaciteit coördineert? Ben je gedreven om samen met je collega’s ons logistieke proces te optimaliseren en verder te automatiseren? Beschik je ook nog eens over gezond boerenverstand, een logistieke opleiding en een paar jaar ervaring? Dan zoeken we jou!

Als Coördinator Warehouse en Dispatch ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de verschillende magazijnen van Spinder. Je zorgt voor een  efficiënte en effectieve opslag en transport van goederen; het juiste product, op het juiste moment op de juiste plaats, in binnen- en buitenland. Je draagt zorg voor data en goederenstroom en bent contactpersoon voor al onze transporteurs. Het coördineren van alle processen binnen het magazijn en ervoor zorgen dat alles correct, tijdig en zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd of verwerkt, geeft je energie. Je bent gewend om collega’s functioneel aan te sturen en grijpt elke kans aan om samen processen binnen het magazijn te verbeteren.

Functie-eisen

Je hebt een logistieke opleiding op minimaal MBO niveau en een paar jaar ervaring in een logistieke functie. Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig, flexibel en houdt je hoofd koel in situaties met tijdsdruk. Je functioneert zowel zelfstandig als binnen een team en bent enthousiast en initiatiefrijk. Jouw uitdaging ligt in het coördineren van al onze goederenstromen, zowel intern als extern, en het actief bijdragen aan de optimalisatie van het logistieke proces.


Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving met volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. We bieden om te beginnen een jaarcontract met marktconform salaris.


Informatie en sollicitatie 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Herwin de Boer (manager Warehouse en Dispatch), telefoon 0512 237 800. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een motivatiebrief en CV per email te sturen naar w.visser@spinder.nl.

Download de vacature