Spinder ECO Nirvana motorloze koeborstel
Aandacht

ECO Nirvana; motorloze koeborstel

De ECO-Nirvana staat voor eenvoud, functionaliteit en koecomfort. Een koeborstel die jeuk vermindert en de bloedsomloop stimuleert, en welzijn voor uw koeien biedt.

Past overal; ideaal voor kleinere groepen

Deze schuine, motorloze koeborstel kan overal worden gemonteerd en is daarmee ook ideaal voor kleinere groepen dieren. Of uw koeien nu binnen in de stal zijn of buiten in de wei, de ECO-Nirvana is altijd binnen handbereik. De borstel kan eenvoudig worden opgehangen, zonder de noodzaak van een stroompunt in de buurt, wat het ideaal maakt voor locaties waar elektriciteit niet direct beschikbaar is.

Het comfort van motorloos borstelen

Door gebruik te maken van een speciaal ontwikkeld draaisysteem, kan de borstel in één richting draaien. Wanneer de koe onder de borstel doorgaat, blokkeert de tegenrichting, wat zorgt voor een optimaal borsteleffect. Deze eenvoudige, maar effectieve benadering biedt alle voordelen van de gangbare Nirvana koeborstel, zonder de noodzaak van een elektromotor.

Comfort en bereik

De ECO-Nirvana is niet alleen praktisch, maar ook comfortabel voor de koe. Dankzij de vorm en de extra lange borstelas kan de borstel moeilijk bereikbare plaatsen zoals zowel de rug als de flank van de koe verzorgen. Hierdoor krijgen uw dieren een volledige, verfrissende borstelbeurt.

Een duurzame keuze

De ECO-Nirvana is een duurzame oplossing die zorgt voor comfort en welzijn voor uw dieren, zowel binnen de stal als daarbuiten. Een economische en 'groene' keuze die de kwaliteit en duurzaamheid biedt die u van Spinder gewend bent.

  • Nylon borstel; blijft schoon en vervormt niet
  • Energiezuinig; motorloos
  • Economische keuze

Informatie aanvragen?

Wilt u informatie over de ECO-Nirvana Koeborstel ontvangen? Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Informatieaanvraag ECO-Nirvana Koeborstel

Uw Spinder dealer

Spinder werkt uitsluitend samen met dealers die dezelfde kernwaarden uitdragen: kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Er is altijd een dealer in uw regio.

Zoek hier uw Spinder dealer

Spinder Nirvana koeborstelCuddle box