Vacature lasser

Lasser

28 november 2022

Voor uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een fulltime

Lasser      Direct solliciteren

Als lasser bij Spinder DHC ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het vervaardigen of samenstellen van halffabricaten en/of eindproducten ten behoeve van de stalinrichtingsconcepten die Spinder vermarkt.

Het team van de lasserij functioneert binnen de aangeleverde weekplanning in hoge mate zelfstandig. In de praktijk betekent het dat je de volgende dingen zult gaan doen:

  • Handmatig lassen, MIG/MAG
  • Robotlassen OTC
  • Controleren en nabewerken van lasrobot verbindingen
  • Onderhouden, schoonmaken en kleine onderhoudswerkzaamheden aan lasapparatuur
  • Correct administratie ter voorbereiding van de orderafhandeling

Functie-eisen

Je functioneert op LBO/MBO niveau en bent in het bezit van een lasdiploma, MIG/MAG, bij voorkeur niveau 2. Ervaring met het instellen van een OTC lasrobot, of de bereidheid dit te leren, is een pre. Daarnaast werk je graag in een team.

Ons aanbod

Wij bieden je een fulltime baan in dagdienst in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving en bent onderdeel van het team operations/welding..

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Herman de Jong (manager operations), telefoon 0512 237 800. Als je geinteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een CV te sturen per email naar Wiepie Visser, w.visser@spinder.nl 

Of solliciteer meteen door het invullen van onderstaand formulier: