Vacature: Lasser voor vervaardigen van halffabricaten.

16 september 2019

Wij zijn op zoek naar een fulltime: 

LasserAls lasser bij Spinder DHC ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het vervaardigen of samenstellen van halffabricaten en/of eindproducten ten behoeve van de stalinrichtingsconcepten die Spinder vermarkt. Het team van de lasserij functioneert binnen de aangeleverde weekplanning in hoge mate zelfstandig. In de praktijk betekent het dat je de volgende dingen zult gaan doen:

  • Handmatig lassen, MIG/MAG
  • Robotlassen OTC
  • Controleren en nabewerken van lasrobot verbindingen
  • Onderhouden, schoonmaken en kleine onderhoudswerkzaamheden aan lasapparatuur
  • Correcte administratie ter voorbereiding van de orderafhandeling

Functie-eisen
Je functioneert op LBO/MBO-niveau en bent in het bezit van een lasdiploma, MIG/MAG, bij voorkeur niveau 2. Ervaring met het instellen van een OTC lasrobot is een pré. Daarnaast werk je graag in een team.

Ons aanbod
Wij bieden je een fulltime baan in dagdienst in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving en bent onderdeel van het team lasserij binnen de productieafdeling van Spinder. 

Informatie en sollicitatie 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Herman de Jong (manager operations), telefoon 0512 237 800. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een sollicitatiebrief en CV, per email te sturen naar mevrouw w.visser@spinder.nl.

Vacature Lasser