Vacature Projectleider Engineering

26 juni 2020

Wij zijn op zoek naar een fulltime: 

Projectleider Engineering met boerenverstand

Je bent samen met je collega’s, in teamverband, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze stalinrichting concepten en ons productenpakket; je doet verrassende voorstellen waarmee vanuit de techniek eigenzinnige producten ontstaan die bijdragen aan het succes van Spinder. Codewoord is comfort; voor zowel onze klanten – de melkveehouders – als ook hun koeien. Door het toepassen van moderne technieken en materialen ontstaan nieuwe kansen.

Bij ieder ontwikkelingsproject ondersteun jij je collega’s door het overzicht te houden. Je zorgt er voor dat het hele traject soepel verloopt; je organiseert, begeleidt, documenteert, rapporteert en deelt informatie binnen de organisatie. Van ontwikkeling tot gereed product, van maken en/of kopen, en van kostprijs tot technische documentatie, jij bent de spil in het geheel.

Vacature Projectleider engineering

Functie-eisen

Je hebt een HBO-opleiding werktuigbouwkunde gevolgd en hebt enige jaren ervaring, in het bijzonder met het leiden van ontwikkelingsprojecten.

Vanuit je affiniteit met of achtergrond in de melkveehouderij ken je de wensen van boer en koe. Een 3D tekenpakket, bij voorkeur Solid Works, kent voor jou geen geheimen. Communiceren in de moderne talen is gezien het internationale karakter van ons bedrijf een must.

Je functioneert zowel zelfstandig als binnen een team, bent enthousiast, creatief en initiatiefrijk. Jouw uitdaging ligt in de begeleiding van het gehele traject om praktische, uitvoerbare en comfort verhogende producten voor de melkveehouderij te ontwerpen.


Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving met volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. We bieden om te beginnen een jaarcontract met marktconform salaris.


Informatie en sollicitatie 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Huber Timmermans (technisch directeur), telefoon 0512 237 800. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een motivatiebrief en CV per email te sturen naar w.visser@spinder.nl.

Download de vacature