Vacature Medewerk(st)er Receptie

20 september 2019

Wij zijn op zoek naar een parttime:

Medewerk(st)er Receptie / Administratie  Ingevuld!

Als medewerk(st)er receptie en administratie ben je het visitekaartje van het bedrijf als je de telefoon aanneemt en het bezoek ontvangt. Je spreekt hierbij onze klanten in het Nederlands, Engels en Duits aan. Daarnaast ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie.

Met je collega’s van het team admin & sales zorg je met jouw parttime inzet, circa 28 uren per week, voor een fulltime bezetting van de telefoon en de receptie. In de praktijk betekent het dat je de volgende dingen zult gaan doen:

  • Beantwoorden van de telefoon

  • Ontvangen van bezoekers
  • Controleren, coderen en inboeken van inkomende facturen
  • Diverse (financieel) administratieve taken


Functie-eisen
Je functioneert op MBO-niveau, werkt nauwgezet en bent communicatief vaardig in de moderne talen. Je hebt ervaring met het boeken van inkoopfacturen in een ERP-systeem, bij voorkeur ERP-LN. Daarnaast werk je graag in een team.

Ons aanbod
Wij bieden je een parttime baan in dagdienst bij een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving en bent onderdeel van het team sales & admin van Spinder Dairy Housing Concepts.

Informatie en sollicitatie 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wiepie Visser, telefoon 0512 237 800. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een sollicitatiebrief en CV, per email te sturen naar mevrouw w.visser@spinder.nl.

Vacature medewerkster Receptie & Administratie