Vacature teamleider assembly

Aankomend teamleider assembly

9 januari 2023

Voor de afdeling montage zoeken wij een

Aankomend Teamleider Assembly       Direct solliciteren

Als aankomend teamleider van de montage afdeling van Spinder ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de productie van de stalinrichtingsconcepten voor de melkveehouderij die Spinder vermarkt. Als teamleider zorg je er voor dat het team optimaal kan functioneren; je houdt overzicht over alle prioriteiten en werkverdeling, bent voor je collega's beschikbaar bij vragen of onduidelijkheden en werkt mee in de montage. 

Het team functioneert binnen de aangeleverde weekplanning in hoge mate zelfstandig. In de praktijk betekent het dat je de volgende dingen zult gaan doen:

  • Begeleiden van collega's bij vragen of onduidelijkheden
  • Totaaloverzicht houden van de planning en output, in samenhang met de werkzaamheden van de overige teams
  • Produceren van halffabricaten en afmonteren van diverse soorten voerhekken
  • Samenstellen en monteren van het Spinder mestschuifgamma
  • Afmonteren van klant-specifieke oplossingen
  • Digitaal verwerken van afgehandelde orders
  • Steeksproefgewijze kwaliteitscontrole van halffabricaten en afgemonteerde producten

Functie-eisen

Je functioneert op MBO niveau en hebt kennis van en ervaring met een productie-omgeving in de metaalverwerkende industrie. Daarnaast werk je graag in een team, ben je communicatief vaardig en neem je graag het voortouw.

Ons aanbod

Wij bieden je een fulltime baan in dagdienst in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving en bent onderdeel van het team operations/assembly. De huidige teamleider zorgt er voor dat jij deze uitdagende functie onder de knie krijgt.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Herman de Jong (manager operations), telefoon 0512 237 800. Als je geinteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een CV te sturen per email naar Wiepie Visser, w.visser@spinder.nl 

Of solliciteer meteen door het invullen van onderstaand formulier: