Vacature warehouse en dispatch

Medewerker Warehouse & Dispatch

2 mei 2023

Vanwege een toenemende stroom aan logistieke werkzaamheden zijn wij op zoek naar een

Medewerker Warehouse & Dispatch       Direct solliciteren

Als medewerker warehouse & dispatch ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande goederenstromen in de breedste zin van het woord. Je controleert, administreert, verzamelt, verpakt en laadt alle goederen voor zowel binnen- als buitenlandse klanten.

Het team functioneert binnen de aangeleverde weekplanning in hoge mate zelfstandig. In de praktijk betekent het dat je de volgende dingen zult gaan doen:

  • Verzamelen en verzendklaar maken van goederen
  • Klant-specifieke verpakking van producten
  • Beladen van (vracht)wagens en zeecontainers met uitgaande goederen
  • Lossen van inkomende goederen, opslag op locatie
  • Controle en keuring van inkomende goederen
  • Administratieve verwerking van goederenstromen

Functie-eisen

Je functioneert op MBO niveau en hebt kennis van en ervaring met de logistiek binnen een bedrijf. Je hebt ervaring in het rijden op een heftruck en hebt hiervoor een certificaat. Daarnaast werk je graag in een team en spreek je in ieder geval een klein woordje Engels.

Ons aanbod

Wij bieden je een fulltime baan in dagdienst in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving en bent onderdeel van het team warehouse & dispatch.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Herwin de Boer (manager warehouse & dispatch), telefoon 0512 237 800. Als je geinteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een CV te sturen per email naar Wiepie Visser, w.visser@spinder.nl 

Of solliciteer meteen door het invullen van onderstaand formulier: